25 Haziran 2013 Salı

Eğer kalp hastalığı önlemek için adımlar atabilirsiniz sizde

Ayrıca ne konusunda dikkatli yemek-ve ne yemek-can düşük kolesterol, kontrol kan basıncı ve kan şekeri düzeyleri yardım yok olmak, egzersiz ve sağlıklı bir kilo korumak için. Zaten kalp hastalığı tanısı veya yüksek kolesterol ve kan basıncı, kalp-akıllı beslenme kalp krizi riskini düşürmek, daha iyi bu koşullar yönetmenize yardımcı olabilir sahip oldum.
Diyet iyileştirilmesi kalp hastalığı önleme yönünde önemli bir adımdır, ancak nereden başlayacağınızı emin hissedebilirsiniz. Büyük resmi bir göz atın: genel yeme alışkanlıkları bireysel gıdalar izliyorsunuzdur daha önemlidir. Tek başına hiç bir gıda sihirli sağlıklı yapabilirsiniz, amacınız diyet sağlıklı şekillerde pişmiş sağlıklı gıdalar çeşitli dahil, ve bu alışkanlıkları sizin yeni bir yaşam tarzı yapmak böylece.

Kalp sağlıklı beslenme ipuçları: doymuş ve trans yağ Kes

Eğer diyet yapmak tüm olası gelişmeler, doymuş yağ sınırlayıcı ve trans yağ kesmek tamamen belki de en önemlisidir. Yağ Her iki tür LDL, ya da kalp krizi ve felç için riskini artırabilir "kötü" kolesterol düzeyi, yükseltmek. Neyse ki, yemek ve gıda seçenekleri-ve yapmak bunları önlemek öğrenmek gibi içeri almak aklınızda bu suçluları tutun ne kadar doymuş ve trans yağ kontrol etmek için birçok yolu vardır.
  • Katı yağ sınırlayın. tereyağı, margarin, ya da yemek ya da hizmet ne zaman yemek eklemek kısaltarak gibi katı yağ miktarını azaltın. Bunun yerine tereyağı ile pişirme, örneğin, otlar veya limon suyu ile yemekler lezzet. Ayrıca et kapalı yağ kırpma ve yalın protein seçerek katı yağ sınırlayabilir.
  • Yerine. daha düşük yağlı meslektaşları için yüksek yağlı gıdalar değiştirin. Salsa veya az yağlı yoğurt yerine tereyağı ile, örneğin, patates Top, ya da tost yerine margarin düşük-şeker meyve ezmesi kullanın. Pişirme sırasında, zeytin, aspir veya ayçiçeği, kanola, ve bir reçete bir bütün yumurta için iki yumurta akı yerine gibi sıvı yağlar kullanın.
  • Etiket açıdan yetkin. herhangi bir mamul gıda etiketleri kontrol edin. ". Kısmen hidrojene". Birçok aperatifler, hatta etiketli "yağı azaltılmış," bir gıda bazı trans yağ olduğunu bir ipucu ifade olduğunu trans yağ içeren yağlar ile yapılan ve gizli yağ aramak olabilir; refried fasulye domuz yağı içerebilir veya kahvaltılık tahıllar yağ önemli miktarda olabilir.
  • Alışkanlıklarınızı değiştirin. doymuş ya da trans yağ önlemek için en iyi yolu yaşam tarzı uygulamaları değiştirmektir. Yerine cips, meyve veya sebze aperatif. Tereyağı sınırlı miktarda yemek için kendinize sorun. Restoranlarında, sos veya pansuman koymak yan veya tamamen devre dışı bırakılabilir istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder