25 Haziran 2013 Salı

WordPress Plugin: Kolay Dijital İndirme - Güvenlik kusur keşfedilen ve yamalı

Dün gece ile temas edildi Adam Pickering Kolay Dijital İndirme (EDD), dijital indirme satmak sağlayan ücretsiz bir WordPress e-ticaret eklentisi keşfedilen bir güvenlik açığı hakkında. Bunu zaten EDD ve yapmadıysanız kullanıyorsanız, yükseltmek için emin olun Sürüm 1.4.4.2 hemen!
Eklentisi Yazar, Pippin Williamson bu doğrulanan saat içinde kusur hakkında kelime aldı ve bir yamalı sürümü kadar vardı WordPress Plugin Directory saat içinde.

Burada yayımlanan sonrası Pippin bir alıntıdır blog resmi Kolay Dijital İndirme bu sabah:
Kusur doğası nedeniyle, kusur tam olarak ne veya nasıl yararlanılabilir ayrıntılı girmeyeceğim, ancak kullanıcı hesapları ile yapmak zorunda ve ağır oldu. Kusur ne yaptıklarını biliyordu deneyimli bir kullanıcı izin (ve bu sorundan yararlanabilmesi için nasıl biliyordu) potansiyel olarak belirli yapılandırmaları ile EDD belirli sürümlerini çalıştıran sitelere yönetici erişmek için.
EDD sürümlerinin etkilendiğini: 1.4.2 - 1.4.4.1.
Sürüm 1.4.4.2 sorunu giderir

Harekete Geçin

Hatalar ve güvenlik sorunları olur. Pippin gibi sorumlu yazarları ile, kendi ürünlerinin içinde bulunan herhangi bir eksiklikleri düzeltmek için hızlı hareket alırsınız. Oradan doğru olanı yapmak ve sitenizin bakımını konum sağlamak için size var!
Ben şahsen bu kusur geçerliliği ve yama gerçekten gereklidir. Sana en kısa zamanda yükseltmenizi öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder