25 Haziran 2013 Salı

Erkeklerde depresyon tedavisinde sosyal destek

Güçlü sosyal ağlar depresyon nöbetleri tetikleyebilir ya da yoğunlaştırmak olabilir izolasyon, azaltır.
  • Aileniz ve arkadaşlarınızla size yardımcı olsun. yardım ve destek kabul zayıflık işareti değildir.Yakın ilişkiler bu zor zaman içinde olsun yardımcı için çok önemlidir.
  • Siz de öyle hissetmiyorum bile, sosyal etkinliklere katılın. Depresyonda olduğunuzda, bu kabuk içine çekilmeye daha rahat hissediyor. Ama diğer insanların etrafında olmak daha az depresif hissettirecek.

Erkeklerde depresyon yenmek için bir sosyal ağ oluşturmak

Sosyal Destek
Sadece yalnızlık kaçınarak daha fazla, erkekler gerçekten yüz yüze, ile bağlayabilirsiniz insanlar bulmak gerekir. Bu bir barda yanında oturan adamla spor ile ilgili bir iş arkadaşınız ya da sohbet ile sadece ticaret şakalar anlamına gelmez. Size rahat birisi ile yargılamak, ya da düşünmek ya da hissetmek nasıl söylüyorum olmadan dinler birinin duygularını paylaşarak bulmak anlamına gelir.
Birçokları için erkek-özellikle de muzdarip olduğunuzda başkalarına dışarı depresyon geniş kapsamlı ezici görünebilir. Yakın ilişkiler bir gecede olmaz, ancak başkalarıyla bağlantı ve sağlam bir destek ağı oluşturmak için atabileceğiniz adımlar vardır.
  • Depresyon için bir destek grubuna katılın . Aynı sorunlarla karşı karşıya başkalarıyla olmak izolasyon anlayışınızı azaltmak ve hissedebilirsiniz stigma kaldırmak yardımcı olabilir. Ayrıca deneyimlerini paylaşmak için ilham verici olabilir.
  • Gönüllülük  aynı zamanda sosyal ağ genişletirken başkalarına yardım etmek için harika bir yol olabilir.
  • Ortak çıkarları olan yeni insanlarla tanışmak düzenli olarak karşılayan bir özel ilgi grubunda bir kulüp veya kayıt katılmadan, bir sınıf alarak.
  • Bir köpek yürümek . Size ve insanlarla tanışmak için harika bir yol için iyi bir egzersiz var. Kendi kabul edemiyorsanız, onların köpek ödünç bir arkadaş veya komşu sorun.
  • Bir ballgame, film ya da konser için birini davet . Uzanarak ve gibi yeni arkadaşlar edinmek konusunda tıpkı garip hissediyorum diğer insanların bol vardır. Buz kırmak için siz yazın.
  • Eski bir dostum Ara veya e-posta . Eğer bir kez önemliydi ilişkilerinden çekildi olsanız bile, yeniden için çaba.
  • Bir danışman, koç sır , ya da din adamlarının üyesi.
  • İyi bir dinleyici olun . Birisi ile sağlam bir dostluk geliştirmek, dinlemek ve onları dinlemek ve destek istiyorum olarak desteklemeye hazır olun.

Erkeklerde depresyon mücadele için daha fazla ipucu

  • Olumsuz düşünceler meydan . bunu tetikleyen ne var ve her olumsuz düşünce bir kenara not edin. Her negatif için, olumlu bir şey yazmak. Örneğin, "Patronum benden nefret ediyor. O Patronum bana çok sorumluluk vermemi iman çok şey var olmalıdır ", yerine olabilir" tamamlamak için bana bu zor rapor verdi. "
  • Önemli kararlar erteleyin . Mümkünse, depresif ruh hali kaldırdı önce hayat değiştiren kararlar kaçının. Depresyon zaman bir adam objektif olmak için çok zor. Fikir sizi ev hareket, değişen kariyer önce güven, ya da örneğin, boşanma biriyle potansiyel değişiklikleri tartışın.
  • Ruh halinizi anında geliştirmek için beklemeyin . Iyi hissediyor zaman alır. Büyük olasılıkla her gün biraz daha iyi hissetmeye başlayacağız. Ruh iyileştirmeler önce uyku ve iştah depresyon haber gelişmeler sonrası iyileşme Birçok erkek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder