25 Haziran 2013 Salı

WordPress için Sucuri SiteCheck Malware Tarayıcı Eklentisi

Eğer bir WordPress kullanıcısı iseniz, ücretsiz seviyorum SiteCheck tarayıcı , ya da zaten ücretsiz kullanmak SiteCheck Malware Tarayıcı eklentisi WordPress için, sizin için bir güncelleştirme var.
Sucuri Güvenlik - SiteCheck Malware Tarayıcı

Dün gece biz eklenti çeşitli yerlerinde temizler eklentisi sürüm 1.2 yayınladı. Orada yapmak için daha fazla iş çok şey ama bu gelecek awesomeness için ücretsiz SiteCheck eklentisi hazırladığımız yolunda ilk adım oldu.
Ticari ile karıştırılmamalıdır Sucuri WordPress eklentisi bizim Sucuri hizmet planları tüm teklif, WordPress için Sucuri SiteCheck Malware Tarayıcı eklentisi sağ WordPress pano içinde, WordPress sitenizin tarama SiteCheck sunuyor. Ayrıca Sucuri haddelenmiş var 1 tıklama genel güvenlik riski duruş geliştirmek için sertleşme seçenekleri.
İşte sürüm 1.2 eklenti için yapılan değişiklikleri şunlardır:
  • WordPress 3.5 test edilmiştir
  • Temizlendi PHP uyarılar
  • Çerçeve Yenile
  • Yenile Styling
  • Kaldırılan eski kötü amaçlı yazılım sayfa
Burada olan tam Değişiklikler WordPress deposundan

Serin şey burada eklenti WordPress yaklaşan sürümü için test edilmiştir, ve o şimdi yeni özellikler ve serin işlevselliği için hazır böylece eklenti çerçeve uyarlanmıştır.
Bize bu konuda ne düşündüğünüzü söyleyin, sizin görüşlerinizi duymak isteriz. Ayrıca, size herhangi bir özellik istekleri ile burada bize bir yorum yazın, size eklenti yararlı olacağını düşünüyorum ne duymak isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder