25 Haziran 2013 Salı

Gevşeme tekniği : stresten kurtulmak için yoga ve tai chi

Yoga derin nefes alma ile birlikte hareketli ve sabit hem pozlar bir dizi, içerir. Yanı sıra anksiyete ve stres azaltılması gibi, yoga da esneklik, güç, denge ve dayanıklılık artırabilir. Düzenli olarak uygulandığında, aynı zamanda günlük hayatta gevşeme tepkisi güçlendirebilir. Yoga yanlış uygulandığı zaman yaralanmalar olabilir bu yana,, grup derslerine özel bir öğretmen işe, ya da en azından aşağıdaki video talimatları öğrenmek için en iyisidir.

Ne yoga tür stres için en iyisidir?

Bir rahatlama hemen hemen tüm yoga dersleri sonunda poz rağmen, yavaş vurgulamak sınıfları, sürekli hareket, derin nefes alma ve nazik germe gerilim giderme için en iyisidir.
  • Satyananda Yoga geleneksel bir şeklidir. Yeni başlayanlar için uygun hale yanı sıra herkes öncelikle stres azaltma arıyor, pozlar nazik, derin gevşeme ve meditasyon sahiptir.
  • Hatha yoga da stres rahatlatmak için makul nazik bir şekilde ve yeni başlayanlar için uygundur.Alternatif olarak, gibi etiketler arayın nazik , stresten kurtulmak için , ya da yeni başlayanlar için bir yoga sınıfı seçerek.
  • Güç yoga spor üzerindeki pozlar yoğun ve odaklı, daha iyi stimülasyon hem de rahatlama arayanlar için uygundur.
Belirli bir yoga sınıfı gerilim giderme için uygun olup olmadığından emin değilseniz, stüdyo arayın veya öğretmen isteyin.

Tai chi

Hiç yavaş senkronize hareket parkta bir grup insan gördüm, muhtemelen tai chi tanıklık ettik. Tai chi vücut hareketleri akan, yavaş bir kendi kendine öğreten, rekabetçi olmayan dizisidir. Bu hareketler konsantrasyon, rahatlama, ve vücutta hayati enerji bilinçli dolaşımı vurgulamaktadır. Tai chi dövüş sanatları kökleri olsa da, bugün öncelikle zihin, klima vücudun sakinleştirici ve stres azaltıcı bir yolu olarak uygulanmaktadır. Meditasyon olduğu gibi, tai chi uygulayıcıları kendi nefes ve şimdiki anda dikkatlerini tutmak odaklanmak.
Tai chi yaşlılar ve yaralanma sonrası iyileşme de dahil olmak üzere her yaş ve fitness düzeyleri, insanlar için güvenli, düşük etkili bir seçenektir. Yoga gibi, bir kez tai chi veya Qi gong temellerini öğrendim, sizin uygun gördüğünüz gibi oturumları terzilik, tek başına ya da başkalarıyla pratik yapabilirsiniz.

Rahatlama teknikleri hayatınızın bir parçası haline

Bir rahatlama uygulama başlatmak ve sürdürmek için en iyi yolu günlük rutin içine dahil etmektir. Birçok kişi zaman bulmak için iş, aile, okul ve diğer taahhütler arasında olsa da, bu zor olabilir. Başka şeyler yaparken Neyse ki, pek çok teknik pratik olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder